Belediye Sitesi
  • Hizmet için geldik gerger.bel.tr
  • Sizin için varız
  • Gerger Belediyesi gerger.bel.tr
  • Haber Başlık : Belediye Başkanımız, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluşunun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluşunun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  • Haber Tarih : 10.04.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Başkanımız, yayınladığı mesajda, polis teşkilatının halkın huzuru ve can güvenliğinin korunması için mesai kavramı gözetmeksizin 175 yıldır görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirtti. Sn. Başkanımız, Polis teşkilatı, kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi birçok önemli görevleri yerine getirmektedir. Halkın huzurunu hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife eden, gücünü milletten ve kanunlardan alan polislerimiz gerektiğinde canını hiçe saymaktadır. 175 yıl önce kurulan polis teşkilatı bugüne kadar gece gündüz demeden 24 saat boyunca görevi başında olmuştur.
Bu vesileyle milletimizin huzur ve güven ortamını tesis eden tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu kutsal görevi başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf