• Haber Başlık : ilçemizde devam eden yatırımları yerinde incelemek ve yeni projelerimizi
  • Haber Konu : ilçemizde devam eden yatırımları yerinde incelemek ve yeni projelerimizi
ilçemizde devam eden yatırımları yerinde incelemek ve yeni projelerimizi değerlendirmek üzere ilçemize şereflendiren, MSK Başkanımız Sn Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat Gönüllerin milletvekilleri ve Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ve beraberindeki heyeti Belediyemizde Milletin Yerinde misafir ettik.
Gerger Narince Yol çalışması başta olmak üzere, AFAD Konutları, Gençlik Merkezi ve yapımı devam eden bir çok projemizi sahada yerinde inceledik.
Koordinasyon merkezinde yetkililerden brifing alıp, taleplerimiz için gerekli desteği sağlayan tüm projelerimizde yanımızda duran, Gerger ilçemiz için tüm kapıları ardına kadar zorlayan başta Ahmet Aydın Vekilimiz olmak üzere, Tüm Vekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.