Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 04.02.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Altyapı ve Ulaştırma Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlunun riyasetinde, Gerger Narince Yolumuzun Temel Atma Töreni başarı ile tamamlandı.
İlçemiz adına bu anlamlı günde programımıza teşrif eden, Sn Bakanımıza, Sn Valimize, Sn Milletvekillerimize, İl Başkanıma, Belediye Başkanlarımıza, ilçe Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerimize, Bürokratlarımıza ve Çok Değerli Halkımıza teşekkür ediyorum.

Belediyemizi ve çarşı esnaflarımızı ziyaret ederek ilçemizden ayrılan Sn Bakanımıza Gerger ilçemiz adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Yaptığımız şehir içi alt yapı ve doğalgaz çalışmalarımız bittikten sonra caddelerimizin düzenlenmesi için gerekli desteklerini esirgemeyen Sn Bakanımıza şükranlarımı arz ederim.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü