• Haber Başlık : Gurbet ile sılayı buluşturan Adıyaman Tanıtım Günlerinden
  • Haber Konu : Gurbet ile sılayı buluşturan Adıyaman Tanıtım Günlerinden
Gurbet ile sılayı buluşturan Adıyaman Tanıtım Günleri etkinliğimizi başarı ile tamamladık.
Bu süreçte programın başladığı ilk andan son ana kadar, bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan çok değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Bu etkinliğin yapılmasında öncülük eden, ADIFED Başkanınımız Sn Hüseyin Sevinçtekin ve Federasyon Üyelerine, Sayın Valimize, Adıyaman Milletvekillerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Gurbet ile sıla arasında bir köprü olan ve her yıl tekrarlanan bu etkinlikte, bizler de Gerger ilçesi olarak her yıl etkinliğimizi artırmaya devam ediyoruz. Bu yıl bir buçuk milyon ziyaretçiyi kabul ettik.
Kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini, ilçemiz takımını, Üzeyir Peygamber Tanıtım Standı ve ilçemizde yapılan hizmetlerin görselleri ile tüm bileşenleri Gerger Standımızı gurbetteki vatandaşlarımız ile buluşturduk.

İstanbuldaki hemşerilerimizin memleket özlemi ve memleket sahipliği ile bize göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı çok memnun ayrıldığımızı belirtmek isterim.

Teşekkürler İstanbul