• Haber Başlık : İlçemizde Konut Atağını Başlatıyoruz.
  • Haber Konu : İlçemizde Konut Atağını Başlatıyoruz.
Gergerde Konut Atağını Başlatıyoruz.
Sn Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu 250.000 sosyal konut projesi kapsamında, ilçemize 120 adet sosyal Toki konutunu kazandırıyoruz.
Buna ek olarak, uzun zamandır büyük uğraşlar vererek, projesi ve ihalesi tamamlanan 210 adet depremzede toplu konutlarımızın da yapımı, İlçe merkezinde başlıyor.

Ayrıca, köylerimizde depremde evleri hasar gören vatandaşlarımız için, 2 katlı olacak şekilde 206 adet konutunda ihalesi yapılmış olup, Müteahhit firmalarımız sahada olup yapım işlerine başlama hazırlığında.
Gerger Merkez de toplam 330, köylerde 206 adet olmak üzere, toplamda 536 adet konutun inşası başlıyor.
Bu süreçte, vatandaşlarımızdan gelen tüm talepleri karşılama noktasında, yoğun çaba sarf eden, Başta Gönüllerin Başkanı Ahmet Aydın olmak üzere, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taşa, İl Başkanımız Mehmet Dağtekine, Sn Valimize ve İlçe Başkanımıza ve Siz Değerli Halkıma teşekkür ediyorum.

İlçemizin, 70 yıllık birikmiş tüm sorunlarını tek dönemde çözüyor olmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.

Alt yapısından, üst yapısına, sosyal alanlardan yatırım alanlarına kadar, ilçemizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımız tüm hızıyla,devam ediyor.
Bütün hemşerilerime Selam ve Saygılarımı sunuyorum.