Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyon Başkanımız Sn. Ahmet Aydın ile
  • Haber Konu : Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyon Başkanımız Sn. Ahmet Aydın ile
  • Haber Tarih : 04.02.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
ilçemize kazandırılan, kamu yatırımlarını ve diğer projelerimizi yerinde görmek üzere Milletvekilimiz Milli Savunma Komisyon Başkanımız Sn.Ahmet Aydın ve beraberindeki misafirlerimizi ilçemizde ağırladık.
Başlayan projelerimiiz;
1- İlçemizin kamuoyunda en çok dile getirilen Narince- Gerger Yoluna başlamış bulunuyoruz.
2- İlçemizin artık ihtiyacı karşılayamayan altyapısını, kanalizasyon, içme suyu boru hattı ve yağmur tahliye hattının tamamını yeniliyoruz.
3- Eskiden tek katlı Sağlık Ocağı yıkılarak yerine, 112 Acil istasyonu, Aile Hekimliği Poliklinikleri ve lojmanlardan oluşan bir sağlık hizmet binasının yapımı tamamlandı.
4- Kapalı Spor Salonu yanında, tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacak bir yüzme havuzu yapımına başlandı.
5- ilçemizin sosyoekonomik alanda gelişmesi, istihdamın artırılması maksadı ile, tam faaliyete girdiğinde yaklaşık 500-600 kişinin istihdam edileceği Tekstilkent Projemiz bölgeye huzur ve güven katacak.

Ayrıca, proje aşaması tamamlanmış, ihale sürecine giren projelerimiz; 1- Su sorununa köklü bir çözüm noktasında, Fırat Havzasından alacağımız suyu, yine ilçemizde kuracağımız arıtma tesisi ile, içilebilir bir kalitede akışını sağlayacağız. Su ihalesi tamamlanmasıyla, hizmete açılacaktır.
2- Yine vatandaşlarımızdan gelen talepler noktasında, ilçemizi doğalgaz ile buluşturmak adına, etüt çalışmalarını tamamladık.
3- Kardeş Belediyecilik kapsamında, Esenler Belediyesi tarafından, çarşı merkezinin silüetini tamamen değiştirecek, çarşının çok daha güzel ve düzenli olması için altyapı çalışmalarının ardından, çalışmalara başlayacağız.
5- Mevcut Hükümet Konağı alanını, Gençlik Merkezi ve Mini Millet Bahçesine dönüştüreceğiz.
6- Ulu Camii Çeşme bölgesinde Adıyaman Belediyesi desteği ile ortak projemiz olacak olan çocuk oyun alanı ve çardakların içerisinde yer aldığı bir park haline getiriyoruz.

Kıymetli Gergerliler, Gerger, İlçe tarihinin en büyük yatırımlarını alıyor. Yaklaşık mali değeri 1 milyarı bulan yatırımlar tamamlandığında, yeni bir Gergere birlikte kavuşacağız.
Altyapısı ile üstyapısı ile, ekonomik kalkınma alanları ile ilçemize sahip çıkmaya ve hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz. Bu anlamda, tüm projelerimizde bizden desteğini esirgemeyen, Gönüllerin Milletvekili MSK Başkanımız Ahmet Aydına, İl Başkanımız Mehmet Dağtekine, İ Halil Fırat, Yakup Taş, M Fatih Toprak Milletvekillerimize, Sn Valimize, Sn.Kaymakamıza ve gecesini gündüzüne katan personelimize teşekkür ediyorum.
Erkan Aksoy
Gerger Belediye Başkanı
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü