• Haber Başlık : içme suyu, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve yağmur tahliye hattının yapımı
  • Haber Konu : içme suyu, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve yağmur tahliye hattının yapımı
Başlamak bitirmenin yarısıdır deyimiyle, İLBANK tarafından ihale edilen içme suyu, kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve yağmur tahliye hattının yapım çalışmalarına Müteahhit firma tarafından başlanmıştır.
Bu projemiz ile ilçemizin en büyük temel problemlerinin çözümünü sağlayacaktır. Bu hizmetlerimizi Siz Değerli Gerger Halkımızdan alacağımız destekler ile bitirmeyi hedefliyoruz.
İçmeysuyu projemiz ile çözüm odaklı projelerimizde desteklerini esirgemeyen gönüllerin Vekilleri başta MSKB Ahmet Aydın Başkanımız olmak üzere, İ.Halil Fırat, M.Fatih Toprak ve Yakup Taşa ilcemiz adına çok teşekkür ederiz.