• Haber Başlık : Eski ve Yeni Halleri ile çalışmalarımız
  • Haber Konu : Eski ve Yeni Halleri ile çalışmalarımız
İlçe merkezimizde başlatacağımız altyapı çalışmalarından önce, ihtiyaç gördüğümüz yollarda genişletme ve istinat duvarı çalışmalarımızı bitirdik.
Doğalgaz, kanalizasyon, yağmur sularının tahliyesi, içme suyu şebekesi değişimi ve diğer çalışmaların bitiminden sonra yolların üst yapı çalışmalarını tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız.
İhalesi tamamlanarak yapımına başlayacağımız hizmetler için müteahhit firmayla sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılmıştır.
2022 yılı Gerger için hizmet yılı oldu.
İlçe merkezinde yaşadığımız içme Suyu sıkıntısının giderilmesi için proje ve ihale çalışmalarımız tamamlanmıştır. Suyun ilçeye akıtılması için çalışmalar başlatılmıştır.
Bütün bu projelerimizde bizi asla yalnız bırakmayan başta MSK Başkanımız Sn.Ahmet Aydın olmak üzere, Vekillerimiz İ.Halil Fırat, Yakup Taş, M.Fatih Toprak, İl Başkanımız Mehmet Dağtekin ve Sn.Valimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Erkan Aksoy
Gerger Belediye Başkanı